BOKS KURSU ONLINE ÖN KAYITLARI DOLMUŞTUR...

Değerli Mensuplarımız,

ODTÜ Boks Kurslarımız başlıyor. Kurslar için kayıt, gün ve saat bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Online ön kayıt yapıldıktan sonra belirtilen tarihler arasında kesin kaydınızı yapmanız gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında kesin kayıt yapmayanların online ön kayıtları geçersiz olacaktır.

ONLINE KAYITLAR: 14 EKİM 2024 PAZARTESİ saat 17.00'de yukarıda linki verilen Online Ön Kayıt Formu etkin olacaktır. Bu tarih ve saatten önce yapılan girişler geçersizdir.

KESİN KAYIT TARİH VE SAATLERİ:

• 15 EKİM 2024 SALI - 08.45-12.00 ve 13.30-16.50 saatleri arasında
  • 16 EKİM 2024 ÇARŞAMBA - 13.30-16.50 saatleri arasında
  • 17 EKİM PERŞEMBE - 08.45-12.00 ve 13.30-16.50 saatleri arasında

KESİN KAYIT YERİ: Halı Sahalar Kurslar Kayıt Ofisi (Baraka Spor Salonu yanı)

KURS DÖNEMİ:19 EKİM - 21 ARALIK 2024

KURS YERİ: Büyük Spor Salonu (Çarşı karşısı) Aynalı Salon

KURS GÜN VE SAATLERİ:

CUMARTESİ 08.40-09.40

CUMARTESİ 09.50-10.50

ÖNEMLİ: Yukarıdaki gün ve saatlerden size uyan birini Online Ön Kayıt formundan seçmeniz gerekmektedir.

KAYITLAR İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR:

ÖĞRENCİ: ODTÜ Öğrenci Kimlik Kontrolü (KVKK gereğince kimlik fotokopisi alınmayacaktır) ve 1 adet vesikalık fotoğraf.

PERSONEL: ODTÜ Personel Kimlik Kontrolü (KVKK gereğince kimlik fotokopisi alınmayacaktır) ve 1 adet vesikalık fotoğraf.

MEZUN: ODTÜ Diploması Kontrolü (KVKK gereğince kimlik fotokopisi alınmayacaktır) ve 1 adet vesikalık fotoğraf.

MİSAFİR: 1 adet vesikalık fotoğraf. (Misafir katılımcılar kampüs girişlerini kendileri sağlayabiliyorlarsa kurslarımıza katılabileceklerdir. Kurs katılmış olmak sizlere kampüse giriş yapabilmek için ayrıcalık tanımamaktadır.)

ÜCRETLER DÖNEMLİKTİR. (Ödemeler kayıt ofisinden POS cihazları ile Kredi kartı veya Bankamatik kartlarından alınacaktır. Nakit ödeme yapılmamaktadır.)

Öğrenci 750TL

Personel 1200TL

Mezun 2000TL

Misafir 2500TL

Lütfen kayıtlar için eksiksiz belgelerle geliniz. Eksik belge ile kayıt alınmayacaktır.

ÖNEMLİ!!!

Kayıtlar sonrasında sizlere verilecek olan "BOKS KURS" kartınızı çalışmalara gelirken yanınızda bulundurmanız ve salona girerken danışma görevlimize teslim etmeniz gerekmektedir.

Derslerde dışarıda kullanmadığınız temiz spor ayakkabı ve spor kıyafet ile salonları kullanmanız hem sizin hem de diğer katılımcıların sağlığı açısından önem arz etmektedir. Kirli, çamurlu ve temiz olmayan spor ayakkabı ile salona gelen katılımcılarımızı danışma görevlilerimiz o günkü derse almayacaklardır. Bu konuda danışma görevlilerimize göstereceğiniz anlayış ve hassasiyet için şimdiden müdürlük olarak teşekkür ederiz.

@odtu_spormd #odtuboks #metuboxing

@odtuboks