Değerli mensuplarımız,

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu'nun her yıl düzenli olarak yayımladığı verilere göre, 2021 - 2022 akademik yılında;

• 47 farklı spor branşında faaliyetlere katılarak 200'den fazla üniversite arasında en fazla faaliyete katılan üniversite ODTÜ olmuştur.
  • 600 kişilik toplam kafile sayısı, 369 erkek sporcu, 184 kadın sporcu ile her iki alanda da en fazla katılımcısı olan üniversite yine ODTÜ olmuştur.

Uzun yıllardan beri, en önemli misyonlarımızdan birisi olan öğrencilerimizi faaliyetlere gönderebilmek ve üniversitemizde çeşitliliği sağlayarak herkese imkan yaratmayı başarabildiğimiz bir akademik yılı daha geride bırakmış olmanın gururu içerisindeyiz. Bizler için katılım yüksekliği şampiyonluklar ya da madalyalardan çok daha değerli. 45 farklı branşta spor takımı, 15 farklı alanda da spor topluluğu olan üniversitemizdeki tüm sporcu öğrencilerimize, bize desteğini hiç bir zaman esirgeyemeyen üniversite yönetimimize, maddi-manevi her zaman bize destek veren ODTÜ Spor Kulübü'ne bu elde ettiğimiz başarıdaki değerli katkıları için teşekkür ederiz.

Önümüzdeki yıllarda da aynı başarıyı elde etmek ve üniversitemizi uluslararası faaliyetlerde de temsil edebilmek en büyük hedefimiz.

Saygı, sevgi ve teşekkürlerimizle,

ODTÜ Spor Müdürlüğü