YOGA PROGRAMI ÖĞRENCİ KAYITLARI (Students Registration for YOGA)(GÜZ DÖNEMİ 2018-2019)

ONLINE ÖN KAYITLARIMIZ DOLMUŞTUR.  PRE-REGISTRATIONS ARE FINISHED.
  • Kayıtlar için ilk yapmanız gereken 15 EKİM 2018 PAZARTESİ günü saat 09.30’dan itibaren açılacak olan ve aşağıda linki verilen online ön kayıt formunu doldurmaktır.

• Online ön kayıt formunu doldurduktan sonra gönder butonuna tıklayıp formu kapatmadan önce lütfen bilgisayar çıktısını almayı unutmayınız.

• Aldığınız bilgisayar çıktısı ve kesin kayıtlar için gerekli olan belgelerle birlikte 15 EKİM PAZARTESİ VE 16 EKİM SALI tarihlerinde mesai saatleri (09.00-12.00 ve 13.30-17.00) içinde Halı Sahalar Kurslar Kayıt Ofisine (Baraka Spor Salonu yanı) gelerek kesin kaydınızı yaptırmanız gerekmektedir. Belirtilen tarihlerde kesin kaydını yaptırmayanların ön kayıtları geçersiz sayılacaktır.

• Kesin kayıtlar için katılımcıların kendisi veya kendi yerine bir kişi gerekli kayıt evrakları ile birlikte gelerek kesin kaydını yaptırabilir.

• Kesin kayıtlarınızı tamamlamak için lütfen eksiksiz belgelerle geliniz.

• Kayıtlar kontenjanla sınırlıdır.

• Kayıtlarla ilgili olarak herhangi bir sorunla karşılaştığınızda Halı Sahalar Kurslar Kayıt Ofisine (Baraka Spor Salonu yanı) gelerek her konuda yardım alabilirsiniz.

NOT: Kesin kayıtlar sonrasında sizlere verilecek olan YOGA kartlarınızı seanslara gelirken yanınızda bulundurmanız ve girişlerde danışma görevlisine vermeniz gerekmektedir. Dönem boyunca sadece kayıt yaptırdığınız seanslara girebileceksiniz. Spor Ayakkabısı kullanılan seanslarda dışarıda kullanmadığınız temiz spor ayakkabı ile salonları kullanmanız önem arz etmektedir. Kirli, çamurlu ve temiz olmayan spor ayakkabı ile salona gelen katılımcılarımız o günkü seansa alınmayacaklardır.

KESİN KAYIT YERİ: Halı Sahalar Kurslar Kayıt Ofisi (Baraka Spor Salonu yanı)

KURS DÖNEMİ: 22 EKİM 2018 – 20 OCAK 2019 (6 OCAK 2019'dan tarihinden itibaren 3 kişi ve altına düşen seanslarda azaltmaya gidilecektir.)

ÜCRETLER

• TEK SEANS ÜCRETİ (Örneğin; Pazartesi 15.10-16.10 seansı için): Öğrenci 60TL, Mezun 180TL, Misafir 200TL şeklindedir. Ücretler dönemliktir.

• İKİ SEANS seçerseniz, Örneğin; Pazartesi 15.10-16.10 ve Çarşamba 15.10-16.10 seansları, o zaman iki seans ücreti ödeme yapılacaktır (Öğrenci 120 TL, Mezun 360 TL, Misafir 400 TL). Ücretler dönemliktir.

............ÇOK ÖNEMLİ DUYURU!!!.............
ÖN KAYITLARINI YAPTIRAN KATILIMCILARIMIZIN, KESİN KAYIT İÇİN GEREKLİ EVRAKLARI İLE BİRLİKTE KURS KAYIT OFİSİMİZE GELDİKLERİNDE,

KURS ÜCRET ÖDEMELERİNİ KAYIT OFİSİMİZDE BULUNACAK OLAN BANKA POS MAKİNALARI ARACILIĞIYLA BANKAMATİK VEYA KREDİ KARTLARINDAN (HANGİ BANKA OLDUĞU ÖNEMLİ DEĞİLDİR) ÖDEYECEKLERDİR.

EFT, HAVALE VEYA NAKİT ÖDEMELER KABUL EDİLMEMEKTEDİR. BANKAMATİK KARTI VEYA KREDİ KARTI BULUNMAYAN KATILIMCILARIMIZ BAŞKA BİR ARKADAŞI VEYA AİLESİNE AİT OLAN KARTLAR İLE ÖDEME YAPABİLECEKLERDİR.

KURS ÜCRET ÖDEMELERİ BANKALARDAN, BANKAMATİKLERDEN VEYA HAVALE/EFT YÖNTEMİYLE KESİNLİKLE YAPILMAYACAKTIR.
Yatırılan ücretin iadesi yapılmamaktadır.

KESİN KAYITLAR İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

ÖĞRENCİ     : ODTÜ Öğrenci kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Online Ön Kayıt formu Bilgisayar Çıktısı.

MEZUN         : ODTÜ Diploma fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Online Ön Kayıt formu Bilgisayar Çıktısı. (Teknokent ve Kampüs çalışanları mezun statüsünde kayıt yapabilmeleri için çalıştıkları kurumuna ait kimlik kartlarının fotokopisini getirmeleri gerekmektedir.)

MİSAFİR      : TC kimlik fotokopisi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Online Ön Kayıt formu Bilgisayar Çıktısı. (Misafir olarak belirtilen kişi ODTÜ Personeli eş veya çocukları dışındaki yakınıdır. Spor Müdürlüğü sizlerin kampuse girişlerinizi sağlamak konusunda yetkili değildir. ODTÜ kampuse sorunsuz girebiliyorsanız, Spor Müdürlüğünün düzenlediği kurslara da misafir statüsünde katılabilirsiniz. Kampus girişlerinde sorun yaşıyorsanız lütfen kayıt için ücret yatırmayınız, yatırılan ücretin iadesi kesinlikle yapılmayacaktır.)

YOGA SEANSLARI:

SPOR MERKEZİ (TEKNOKENT) - Aynalı Salon

Salı:                17.00-18.00     Bahar Demirtola

Cuma:              17.00-18.00    Tuğba Özcan

BÜYÜK SPOR SALONU (ÇARŞI YANI) - Aynalı Salon

Pazartesi:      15.10-16.10     Ali Gürata

16.40-17.40     Aydan Erkmen

Çarşamba:    15.10-16.10     Pınar Gürer

16.40-17.40     Aydan Erkmen

Cuma:            15.10-16.10     Bahar Demirtola

BARAKA SPOR SALONU - Minderli Salon

Salı:                15.20-16.20     Ceren Bodur

Cuma:            15.20-16.20     Ceren Bodur

Cumartesi:     17.00-17.50     Vinyasa Yoga* - Gökçe Ceylandağ

Pazar:             17.00-17.50     Vinyasa Yoga* - Gökçe Ceylandağ

* Vinyasa Yoga, duruşların nefesle senkronize bir akış içinde birbirini takip ettiği dinamik ve keyifli bir yoga pratiğidir. Güç, denge ve esneklik kazandıran bir disiplin içinde duruşların ve nefesin kesintisiz bir akışı vardır.