ODTÜ SPOR MÜDÜRLÜĞÜ VE SPOR KULÜBÜ SPOR KURSLARI

Tüm dünyayı etkisi altına alan Korona virüs salgınına karşı alınan tedbirler sebebiyle 2019-2020 Bahar Dönemi’nde açmış olduğumuz bütün kurs faaliyetlerimizi durdurduk. YÖK’ün almış olduğu kararla Bahar dönemi eğitim öğretimi uzaktan yapılmaya karar verildi.

Spor kurslarına dönem başında kayıt yaptıran katılımcılarımızın mağdur olmamaları için aşağıdaki önlemler alınacaktır.

1. Üniversitemizin normal eğitime başlayacağı tarih itibari ile 2019-2020 Bahar dönemi kurslarımıza kayıtlı olan katılımcılarımızdan herhangi bir ücret talep etmeden dönemlik tercihleri alınarak yeni dönemde başlayacak kurslara kayıtları sağlanacaktır.

2.  Yeni kurs döneminin başlamasından bir hafta sonra 2019-2020 Bahar döneminde kayıt yaptırmış fakat yeni başlayan dönemde mezun olan öğrencilerimiz ve ODTÜ ile ilişiği kesilen personelimizin bahar döneminde ödediği kurs ücretleri KDV oranı düşülerek kendilerine iade edilecektir. Ayrıca mücbir sebepler belirterek başvuru yapan katılımcılarında iade talepleri değerlendirilecektir.

3.  İçinde bulunduğumuz bu karantina döneminde tüm kampüsün katılabileceği birkaç seansımızı uzaktan eğitim yöntemlerini kullanarak ODTÜ mensup ve öğrencilerine ücretsiz bir şekilde sunmak için çalışmalar başlatıyoruz.

İçinde bulunduğumuz durumun bir an önce bizlerin lehine olacak şekilde sonuçlanmasını umut ediyor ve spor dolu günlerde sağlıkla buluşmayı diliyoruz.

ODTÜ Spor Müdürlüğü ve Spor Kulübü