94. YIL CUMHURİYET KOŞUSU YOĞUN KATILIMLA COŞKU İÇERİSİNDE SONA ERDİ

Değerli mensuplarımız,

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 94. Yılında her yıl düzenli olarak organize ettiğimiz Cumhuriyet Koşusu bu yıl tam da bayram gününde 29 Ekim 2017 tarihinde rekor denilebilecek yaklaşık 1200 kişinin katılımı ile organize edildi.

Kötü hava koşullarına rağmen, başta rektörümüz Sayın Prof. Dr. Mustafa Verşan KÖK'ün ve üniversite yönetimimizin de katılımı ile adeta bir şenlik havasında yapılan Cumhuriyet Koşumuz, koşulan 6 kilometrelik parkur ve yapılan, en son olarak da Türk Bayrağına sarılı Nutuk hediye ettiğimiz çekiliş ile birlikte sonlandırıldı.

Başta üniversite yönetimimiz olmak üzere, organizasyonda emeği geçen herkese ve tüm katılımcılarımıza teşekkür ederiz. Özellikle de Spor Müdürlüğü'müze bağlı Eskrim takımı, Kürek takımı, Amerikan Futbolu takımları, Oryantiring takımı, Eşli Danslar Topluluğu, Aikido Topluluğu, Denizcilik ve Yelken Topluluğu, Taekwon-do takımı, İzcilik topluluğu ve ragbi takımlarımıza da yoğun katılımları, bisiklet takımımıza da organizasyonu yapmamızda hakem desteği verdikleri için teşekkürü bir borç biliriz.

Önümüzdeki senelerde artan bir katılım ve coşku ile koşumuza tüm mensuplarımızı davet ediyoruz.

ODTÜ Spor Müdürlüğü